🚫 Da, ne moraš ti ništa. Jedno je kada znaš sta hoćeš i sebe disciplinuješ i izgradiš zdravu naviku ali ne silom već željom tvoje duše.

⚠️ Želim da imam npr. određeni br. kilograma pa ću zato jesti voće umesto slatkiša jer mi prija i vodi me ka uspehu. Naravno postoje i ljudi koji se brže i lakše motivišu kada “beže” od problema i to je skroz ok pa će sebi reći npr. ako pojedem slatkiš neću stati u te pantalone. Pitanje je koliko ih drži ta negativna asocijacija i koliko generiše sreću i zadovoljstvo ako stalno od nečega beže ali to ćemo drugom prilikom.

⛔ Ovde želim da napomenem važnije stvari, a to je da NE MORAŠ da:ćutiš, objašnjavaš, trpiš, ne reaguješ, slušaš sve i svašta, izvršavaš bez pogovora, radiš stvari na silu, voliš, mrziš, udovoljavaš itd, zbog druge osobe ili više njih.

⬆️ Osvesti da svaki put kada radiš nešto iz MORAŠ uzimaš sebi vreme i energiju za one divne stvari koje ŽELIŠ da uradiš.

⁉️ Kako ćeš znati da li radiš pravu stvar? Prati osećaj, svoj unutrašnji glas tj. intuiciju jer da bi je razvio valjalo bi da je koristiš malo češće.

☯️ Kada zaista znaš ko si, voliš, poštuješ, prihvataš i radiš na sebi onda će ti prirodno doći DA NE MORAŠ NISTA jer ako sve u životu MORAŠ ti ni ne živiš svoj život i po svojim pravilima. Tvoja pravila su dečija pravila neizmerne i zdrave ljubavi prema samom sebi, a to u toku puta zvanom život često zaboravimo, a danas je idealan dan da to preokrenemo.

✅ Divan i uspešan dan ti želim.

#radnasebi #psihologija #uspeh #recept #iskustvo #ličnirazvoj #zdravenavike #autenticnost #hrabrost #ljubavpremasebi #lifecoaching #nlp #reiki #regresoterapija #viktorjeremic

Categories:

Tags:

Nema komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *