Dragi moji želim da vas pozovem na svoju besplatnu online Zoom radionicu:PROBUDITE POBEDNIKA U SEBI 💪 koju ću održati 14.07.2021. 19:00-21:30 za sve vas širom sveta. 💚

🧩 Putem ove radionice želim da vam prenesem uvide, iskustva i praktične primere brojnih tehnika koje sam ja koristio kao i ljudi sa kojima sam sarađivao i koji su imali brojne benefite od njih.

🧩 Često mislimo da je problem što još nešto ne znamo, ne vidimo, ne iskusimo, a velika je istina ta da dok ne ispraznimo sve nekorisno i negativno iz nas prostora za korisno i pozitivno neće biti. Tek kada napravimo prostora i znamo šta i kako želimo, onda dolazi zabavan i uzbudljiv deo rada na svojim ciljevima.

🧩 Promene u svetu oko nas počinju sa promenom u nama pa hajdemo zajedno da napravimo prvi korak ka onome šta zaista želite.

🧩 Sada je pravi momenat da uradite nešto konkretno i novo za svoj život i krenete putem svojih želja i snova. Da li znate zašto? Zato što možete i zato što zašlužujete.

🗓️ 14.07.2021. 19:00-21:30,

🗂️ Pošaljite mi poruku sa sadržinom: ime, prezime i mail adresa, a ja ću vam blagovremeno poslati link.

🎁 Svakog učesnika očekuje poklon iznenađenja.

🍀Spremite sveske i osveženje i vidimo se.

#edukacija #inspiracija #motivacija #realizacija #radionica #probudi #pobednik #promena #ljubav #radost #život #transformacija #ličnirazvoj #ličnirast #viktorjeremic #izobilje #radnasebi

Categories:

Nema komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *