Kao što vidite na slici, glavno pitanje za svakog mog klijenta, a sada i za vas je: ,,U kojoj oblasti biste želeli da rastete?”

Sigurno ste bar jednom pomislili da postoji šansa za neki nov način, osećaj, razmišljanje u vezi neke vama bitne teme? I to je super, jer polazna tačka je misao, tu vi već imate kreativnu energiju i potencijal za sledeći korak.

Sledeći korak je prihvatanje trenutnog stanja jer morate znati gde ste i kakvi ste da bi mogli da idete dalje.Ovde se javljaju prvi otpori u vidu izjava:,,Ja to ne mogu”,,Strah me je”,,Šta će drugu reći”, itd.

Ključ u ovim situacijama je stavljanje fokusa na ŠTA AKO USPEM? Definitivno ćete nabaciti osmeh na lice i korisno je da vidite u svom umu i srcu šta vam to donosi, jer od vašeg osećaja zavisi sledeći korak.

Nakon toga dolazi akcija, jer vidite, svaka vaša misao je kao iskra, da li ćete nju iskoristiti da upalite vatru ili tek da na blic zasijate u mraku, to je već vaše.Vrlo je važno da shvatite da imate potencijal i da na vašem putu stojite vi, jer koliko god bili drugi ljudi smetnja i okolnosti, vaše je da li ćete se predati ili nastaviti bez pogovora napred do cilja.Ja ne kažem da će na vašem putu biti cveće i proleće, šetnja do parka i neka lagana atletika, biće tu svega i svačega ali ono koliko je vama važno da uspete ima daleko veći uticaj na vaš uspeh nego sve prepreke zajedno.

Strah od uspeha je takođe realna pojava, jer ako ostvarite to šta želite vi više niste isti vi, vi ste na sledećem nivou, na višoj poziciji odakle vidite mnogo više i imate više mogućnosti.Ključ je imati svest o tome da je život rolerkoster, čas ste u nekoj situaciji gore, čas dole i to ima svoje draži.

Koju god životnu oblast da izaberete u kojoj želite da se usavršite i rastete, imajte na umu da uspeh u jednoj životnoj oblasti nije garancija za uspeh u drugoj.Takođe, preveliki kontrasti mogu neko vreme funkcionisati ali težite balansu i harmoniji u svojim životima, jer kada ste u liniji sami sa sobom, onda ćete biti u liniji i sa drugima.

Mir, ljubav, sreća i zadovoljstvo polazi iznutra. A osobe spolja ih samo pojačavaju. ❤️🍀😃

#mir#ljubav#radnasebi#radost#uspeh#sreca#zadovoljstvo#viktorjeremic

Categories:

Nema komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *