Јавно

✴️Dragi moji želim da vas pozovem na moju radionicu:POBEDI IZGOVORE I OSTVARI SVOJE CILJEVE koju ću održati uživo u Nišu 15.06.2021. 19:00-21:00.

🔸Duži niz godina sam mislio da još mnogo toga tek treba da naučim da bih ostvario neke ciljeve i posle raznih iskustava sam shvatio da nije problem bio u tome šta ne znam, već u tome šta znam.

🔸Znate, ja ne kažem da se ne treba razvijati dalje, učiti više i da ja to ne radim, naravno da je odgovor da, učim i razvijam se svakog dana. Ja ovde pirčam o tome da svako od nas ima razna životna iskustva, situacije, okolnosti i da su nas one oblikovale hteli mi to da priznamo ili ne.

🔸Svako od nas ima neke “repove” koji se kriju u formi izgovora i strahova bilo da su oni svesni ili nesvesni, koji nas na mentalnom, duhovnom ili pak fizičkom nivou vuku od slobode i života kakvog želimo. Ono šta je važno jeste da imamo mogućnost da ih osvestimo, a zatim i rešimo za naše najveće dobro i upravo ćemo se time i baviti na ovoj radionici.

🔸Vaši ciljevi su ostvarivi, vaša mašta nije pusta već realna, a vaša realnost zavisi od kombinacije vaših misli, dela i emocija. Skald uma, duha i tela je moguć i to ćete naučiti na ovoj radionici kako i da ostvarite uz ispunjenje vaših ciljeva.

🔸Sve je do vas, na vama je da pustite ono što vam ne koristi i da uzmete ono šta vam prija. Znajte da vi imate potencijal i mogućnosti da napravite svoj svet onakvim kakvim želite da bude. Ja verujem u vas i znam da to možete.

🔸Sada je pravi momenat da krenete ka svojim ciljevima i preuzmete glavnu ulogu u svom životu. Neka ova radionica bude vaš prvi korak ka budućnosti o kakvoj ste maštali.

✴️Bonus 🎁 Svako od učesnika dobija vredan poklon

⏰Utorak 15.06. 19-21h 🔔Broj prijava je ograničen i traju do 14.06. u 20h.💰Investicija: 999 dinara📞Sve informacije i prijave: Info@viktorjeremic.com i 065/861-31-25

#edukacija #inspiracija #motivacija #realizacija #radionica #promena#strahovi #ljubav #radost#život #transformacija #ličnirazvoj#ličnirast #viktorjeremic #ciljevi #izgovori #niš

Categories:

Nema komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *