Kako vidiš svoju budućnost?

Budućnost nije tamo negde ili kod nekog, tvoja budućnost je ovde i sada i tiče se samo tvojih trenutnih, misli, osećaja i dela. Pogledaj to sa ove strane, svako od nas rukovodi samo ovim trenom, ja sam izbacio ovaj post i sada dok ti ovo čitaš radim već neku desetu stvar nad kojom samo imam kontrolu, ti imaš kontrolu i moć izbora i izabrao si da ovo čitaš i tu si u ovom momentu.

Ovo ti pišem jer je totalno beskorisno da imaš brdo planova ako ih ne pratiš sa makar i malom ali konstantnom akcijom. Znaj da tvoja željena budućnost dolazi ako si u skladu umom, duhom i telom sa njom, a ja bih voleo da poneseš iz ovog posta da to što ti treba jos vremena ne znači da je taj san – cilj neostvariv. Jeste, ostvariv je i ostvarićeš ga.

Prihvati svaki izazov kao još jednu proveru da li je to stvarno za tebe, jer gle čuda, mozda nije, pa iako ne uspeš – super, shvatio si da nije za tebe. Svakako prevazilaženjem tih izazova jačaš i upravo sam sebi pokazuješ da to jeste za tebe, a nagrada će doći. Čak iako ti sve deluje kao da si u ringu i da se boris za život, ne boriš se, kod svakog drugog je isto svakog dana život život, a ne borba, osim ako nisi gladijator u areni.

Divnu i opuštenu nedelju ti želim. 🍀

#buducnost #vizija #strah #borba #radnasebi #ciljevi #rad #planovi #pozitivnemisli #licnirast #inspiracija #motivacija#edukacija #realizacija #viktorjeremic

Categories:

Nema komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *